skate site

Што?

СКЕЈТ се залага за вештини и знаење за асистивната технологија во инклузивното образование во раното детство.

Цел

Во на проектот Еразмус +, СКЕЈТ сакаме:

  • Да се ​​поттикнат нови вештини и знаења на наставниците и едукаторите за соодветно користење на технологијата и дигиталните решенија.
  • Подобрување на квалитетот на Раното Детско Образованието и Грижата преку промовирање на рана интервенција со соодветна асистивна технологија за деца со посебни потреби или изложени на ризик од исклучување.
  • Создадете сè поинклузивно опкружување за учење.

Партнер

banner skate

Контакт

Прашања, предлози или забелешки? Ве молиме, известете не!
skate@thomasmore.be