Kontaktoni

Për më shumë informacion mbi aktivitetet e projektit dhe programin e Trajnimit të Mësuesve na diqni ne rrjetet sociale!

Pyetje, sugjerime apo vërejtje? Ju lutemi na tregoni në skate@thomasmore.be

Bashkohuni me ne në faqen SKATE në Facebook, Instagram, Twitter dhe Linkedin.